Køderstatninger

Loading Likes...

Her er mine absolut 5 yndlings køderstatninger!

1. Filet bidder fra Hälsans Kök

Filet bidderne fra Halsan Kök er helt sikkert mine favoritter. Jeg har efterhånden smagt en del køderstatninger, men disse er klart de bedste. Konsistensen er helt perfekt, og smagen er fantastisk. De fungerer rigtig godt i wok-retter.

Kan købes i REMA 1000 for 35,- kr. (på frost)

2. Vegansk pålæg fra Øko livet

Helt klart mit yndlings pålæg – vi er helt vilde med det herhjemme!

Kan købes i Aldi for 16,95,- kr.

3. Veganske stykker fra Vemondo

Disse er lidt billigere end Halsan Kök’s filet bidder og smager udmærket. Nederst til venstre har vi “Kebab”, som faktisk er min yndlings ud af de 4. Den smager ikke så meget af kebab, men mere af kylling, vil jeg sige. “Veganske Stykker” og “Vegansk Fars”er også rigtig gode. Jeg bryder mig dog ikke så meget om “Gyros” strimlerne, de er alt for bitre til min smag.

Kan købes i Aldi for 16,95,- kr.

4. Nuggets fra LikeMeat & Hälsans Kök

Jeg kan ikke helt finde ud af hvilke af disse jeg bedst kan lide. De er i hvert fald begge to rigtig gode!

Halsan Kök nuggets: kan købes i de fleste supermarkeder og koster ca. 25,- kr. De kan være lidt dyrere, afhængigt af hvor de købes henne. OBS: det er kun dem på frost som er veganske.

LikeMeat nuggets: De er desværre blevet lidt svære at finde. Jeg har spottet dem på frost i Netto et par gange. De koster også 25,- kr.

5. Chörizo fra Astrid och Apornas

Jeg var positivt overrasket over disse. De har en fantastisk smag, især paninier med smeltet ost – mmmhmmm. Hvis du kan lide spicy mad, vil jeg helt sikkert anbefale de stærke varianter, men der er også en mild version.

Kan købes i Meny, SuperBrugsen og Kvickly for 35,- kr.

Jeg har flere lækre produkter til jer – kommer senere!

doagoa

Hej! Velkommen til min blog. Her finder du inspiration til lækre, veganske opskrifter og cruelty-free beauty produkter. Mit formål er at dele min plantebaseret passion med jer, i håb om at alle kan se hvor lækkert, og nemt det er at leve vegansk.

Add Your Comment