The Pip Box (UK) – Oktober

Loading Likes...

Der er desværre ikke de store muligheder for cruelty-free Beauty Box i Danmark. Jeg har derfor besluttet mig for at prøve nogle forskellige Beauty Box fra England hvor leveringsprisen er lav og leveringstiden kort. Det er samme princip som den danske GOODIEBOX – bare med makeup og hudprodukter som hverken er testet på dyr eller indeholder animalske produkter. Jeg synes at det er en super ide, fordi man kan få lov til at prøve nye produkter som både er sunde for helbredet, for miljøet og ikke mindst for dyrene. Jeg undersøgt æskerne ved at se hvad der tidligere har været af produkter i forrige måneder, og besluttede mig for at The Pip Box var blandt dem jeg godt kunne tænke mig at prøve. Den beslutning er jeg nu utroligt glad for, da jeg simpelthen er så vild med denne måneds box.

Det der også er specielt fedt ved @THEPIPBOX er at hvis man rigtig godt kan lide produkterne, har man ofte mulighed for at bestille dem med en rabatkupon, som man får med i æsken.

Jeg beklager det sene review, men jeg regner med at udgive de resterende meget, meget snart (jeg har vist allerede afsløret at jeg fortsætter med abonnementet, tssss).

Indpakning

Jeg havde allerede taget et smugkig på Instagram og kan med glæde sige at indpakningen lever op til forventningerne. Udvendigt er indpakningen meget sød – den er dog delvist dækket med et stort klistermærke indeholdende leveringsadressen, navn på modtageren og alt de nødvendige leveringsoplysninger der er. Indvendigt er indpakningen mega cute med masser af lyserøde papirstrimler. Æsken er i pink & pastelgrøn – en super flot kombi.

Billedet overfor viser alle produkterne, undtaget slikket (den kom jeg vist til at spise for hurtigt), som bestod af vegansk protein kugler med chokoladesmag.

For at give overblik, vil jeg dediker et afsnit til hvert produkt og beskrive alle de relevante informationer vedr. produkterne.

Black Clay Mask fra Bloomtown

Design:

Bloomtowns sorte lermaske kommer i en klar glasbøtte, så det føles meget robust. Fronten består af Bloomtowns logo som er en sød lille lotusblomst. Alt i alt, kan jeg rigtig godt lide designet!

Konsistens:

Masken har en super blød konsistens. Det minder om konsistensen af helt blød peanutbutter. Masken er blød, dog ru, da den også eksfolierer huden. Den er altså grynet, uden at føles hård ved huden.

Anvendelse:

Den er meget nem at påføre pga. maskens super bløde konsistens. Vær opmærksom på at masken ikke strammer huden! Den indeholder nemlig 7 essentielle olier som bidrager til akne-fri hud og har en eksfolierende og dybtrensende effekt – så det kan man ihvertfald ikke tage som en indikator på at den skal skylles af, som man normalt gør med en lermaske .

Den er meget blid på huden og er rar at have på. Fjernelsen er også smertefri, da den ikke rigtig tørrer ud og kan derfor nemt vaskes af med lunt vand.

Resultater:

Det giver en sååå dejlig blød hud. Det føltes virkelig rart bagefter – helt forfriskende. Jeg ku’ simpelhen ikke lad være med at røre mig i ansigtet, så blødt var det. Da jeg skulle putte ansigtscreme, havde jeg en lidt prikkende fornemmelse i ansigtet – det tolker jeg som et tegn på at det virker! Resultatet ses med det samme, men med de langsigtede effekter, vil huden være helt glat og krystalklare. Det har ihvertfald hjulpet mig en del med at passe på min hud. Kan klart anbefaledes.

Vil jeg selv købe det? Bestemt.

‘Priming Lip Wand’ af Monna

Det første jeg tænkte var “er det en læbestift, en læbomade, eller en kombi?” – det ku’ jeg ikke helt finde ud af. Den er pigmenteret og har overflade som en læbestift, men føles blød og cremet som en læbomade.

Jeg kan slet ikke beskrive hvor glad jeg er for at ha’ fundet det her produkt. Lad os starte med farven; Amour.

Farve og finish:

Virkelig smuk, nude farve i en svag lyserød nuance. Farven passer helt perfekt til min hudfarve og læber. Den har en super flot mat finish – det li’ mig.

Design:

Det fås som en blyant. Sød og stilet.

Konsistensen og anvendelse:

Den er blød og cremet. Dejlig rar på læberne. Jeg synes personligt at det er en fordel at det kommer som en blyant ift. anvendelsen, hvor man nemmere kan kom til med den tynde ende.

Varighed:

Den holder super godt. Det er ikke en long-lasting der bare holder hele dagen, men fordi den er så blød og giver ikke tørre læber, kan den nemt genfriskes når man har spist eller der er gået mange timer.

Shimmering body tonic from Cougar

Design:

Jeg er helt vild med designet. Selve flasken er meget simpel – gennemsigtig med en sød lille frugt logo og en beskrivelse af brandet. Indholdet består af guld glitrende væske.

Konsistens:

Helt flydende.

Anvendelse:

Nem at anvende. Du skal blot følg instruktionerne. Det er vigtigt at ryste flasken inden brug. En lille mængde påføres på huden og masseres i cirkelbevægelse, indtil den er helt absorberet.

Resultater:

Resultaterne ses med det samme. Jeg brugte den på benene og ku’ med det samme se hvordan hudstrukturen udjævnede. Den er derudover meget fugtigivende og forfriskerende. Jeg finder det ikke nødvendigt at bruge hudpleje efterfølgende, men hvis der er behov for det, skal det anvendes efter brug af skintonic. Det fungere på samme måde som ansigtstonic; ansigtsrens, skintonic og derefter fugtighedscreme. Et fantastisk produkt må jeg sige.

Vil jeg selv købe den? Ja.

’Damage Remedy Intensive Restructuring Treatment’ fra Aveda 

Design:

Intet super specielt ved designet. En beige tube med tykke brune striber. Jeg kan personligt godt lide jordfarver og simple indpakninger, men det er en smagssag. Jeg vil beskrive designet som meget almindelig og simpel.

Konsistens:

Cremet, men i den ‘tykke’ ende.

Anvendelse:

Ligesom en typisk hårmaske. Masser i hudbunden efter shampoo og lad virke i 2 minutter. Afslut med balsam.

Resultat:

Jeg er utrolig glad for denne hårmaske. Nu skal jeg fortælle jer hvorfor.

Jeg har bølget/krøllet, tykt hår, som jeg bruger en del tid på at pleje. De fleste fortæller mig altid hvor heldig jeg er for at have så tykt hår, men ærlig talt synes det er trættende. Jeg har lige fået det fortyndet lidt hos frisør fordi jeg bare synes det er for meget. Jeg taber generelt vildt meget hår – bare jeg børster det falder en pulje af mørke hår, men alligevel forbliver det tykt. Det er tørt og kruset, så jeg bruger også meget hårolie og fugtgivende produkter for at modarbejde det. Jeg er ikke fan af at overforbruge, men jeg bruger det der er nødvendigt for at tæmme det – og det er meget olie og en passende mængde hårmaske/balsam.

Anways pointen er.. der er ofte produkter som bare ikke virker på mit hår. Jeg læser tit om produkter som ifølge anmeldelser er fantastiske, men virker sjældent på mit crazy hår. Den her maske har dog virkelig hjulpet mig. Mit hår er slet ikke så tørt når jeg det lige er blevet vasket. Jeg havde ikke behov for at bruge balsam, og normalt er balsam et MUST for mit super tørt hår. Jeg føler ikke at jeg taber ligeså meget hår – det kan tydligt mærkes når jeg børste det eller kører hånden igennem.

Vil jeg selv købe den? Ja, bestemt.

‘Tea Tree & Aloe Rescue Stick’ fra Tisserand

Design:

Typisk tea trea oil agtig design. Jeg synes altid de ser ens ud, om det er vådservietter, håndcreme eller noget helt tredje, så har de altid den samme grøn farve. Det passer ihvertfald ind.

Anvendelse:

Anvendes direkte på det urene hud. Applikatoren består af en lille børste som man benytter ved anvendelsen.

Resultat:

Jeg har endelig lige fået muligheden for at prøve Tisserands (væn jer til navnet! Der kommer flere produkter fra Tisserand i kommende æsker fra THEPIPBOX. Fine produkter på trods af det uheldige navn xD) Spot Control . Jeg får generelt ikke urenhud, så jeg har været længe om at teste det her produkt. Jeg fik dog en bums for nogle dage siden og skyndte mig hen for at prøve den af. Jeg synes faktisk den er meget god til at udtørre bumser og dermed fremme healingsprocessen. Det er ikke en mirakel, men det hjælper helt sikkert.

Vil jeg selv købe den? Som sagt, lider jeg ikke af urenhud særlig ofte og derfor er svaret nej.

THE PIP BOX

Jeg er super glad for at ha’ fundet alle de her fantastiske produkter. Jeg var ikke helt sikkert på om det bare var en heldig måned, eller om der altid er lækre produkter – men det skulle jeg bestemt finde ud af. Jeg kan allerede afsløre at produkterne er bare simpelhen så fantastiske, så i kan glæde jer til min næste anmeldelse!

doagoa

Hej! Velkommen til min blog. Her finder du inspiration til lækre, veganske opskrifter og cruelty-free beauty produkter. Mit formål er at dele min plantebaseret passion med jer, i håb om at alle kan se hvor lækkert, og nemt det er at leve vegansk.

Add Your Comment