Mælkefrie produkter

Loading Likes...

 1. Alpro sojayogurt

Disse er mine absolut yndlings yoghurter. Lime og vanilje er helt klart yndlings – dog indeholder de en del mere sukker end den usødet. Der er efterhånden kommet flere mærker sojayoghurt på det danske markedet, men Alpro er stadig min absolut yndlings.

De fås i de fleste supermarkeder til 19,95-23,95 kr.

2. Naturli’ plantemælk

Jeg foretrækker klart Naturli’s havremælk i karton. Smagsmæssigt, synes jeg klart den slår alle andre havredrikke. Jeg bruger det til havregryn om morgenen, er et must i min kaffe, og så smager det rigtig godt sammen med cornflakes. Jeg kan sagtens finde på at bruge den i madlavning, lidt afhængigt af retterne. Jeg vil dog generelt sige at den egner sig bedst det til søde sager, hvor almindelig sojamælk egner sig til madlavning.

De kan også købes i de fleste supermarkeder til 20,- men er ofte på tilbud til en 10’er.

3. Naturli’ plantsmør

Smør er ihvertfald ikke noget man savner som veganer. Den smelter hurtigere end smør, så den skal helst ikke være ud for længe – men smagsmæssigt er den fantastisk. Det er en rigtig god smørbar, som klart er et must i vore hjem.

Den koster 14,- til 16,- kr. og kan købes i alle supermarkeder.

5. Fløde

Begge disse fra Naturli’ og Alpro er efter mening rigtig gode. Jeg bruger dem ret meget til madlavning og desserter. De kan begge to piskes, men hvis jeg bruge flødeskum, bruger jeg som regel den fra Alpro. Jeg tilføjer blot noget vanilje og citron for at få en lækker, frisk smag.

De koster 10,- til 15,- og kan også købe de fleste steder.

6. Schlagcreme flødeskum

Hvis du er mere til flødeskum på dåse, har vi en rigtig god alternativ. Man kan slet ikke smage forskellen mellem denne og almindelig flødeskum, så hvis det er det man går efter, har vi helt klart en vinder her.  

Den koster 20,- kr. i Meny.

PS: den kan være lidt svær at finde, da den ikke opbevares på køl, hvor man normalt vil lede. Den plejer at stå sammen med de andre veganske tørvarer.doagoa

Hej! Velkommen til min blog. Her finder du inspiration til lækre, veganske opskrifter og cruelty-free beauty produkter. Mit formål er at dele min plantebaseret passion med jer, i håb om at alle kan se hvor lækkert, og nemt det er at leve vegansk.

Add Your Comment